Reference

Naš uspjeh u velikoj mjeri ovisi na stabilnim i dugoročnim partnerskim odnosima , kako sa našim vjernim klijentima (kupcima), tako i sa dobavljačima, te sa brojnim stručnim, naučno-obrazovnim, finansijskim i poslovnim institucijama, organima i asocijacijama.

 

Naše usluge

 • Grafički dizajn >

  Ili od nule ili od bilo kojeg postojećeg djela ili ideje koju imate, naši vješti dizajneri će osigurati dizajn koji odgovara tačno vašem zahtjevu. Dobar grafički dizajn čini većinu sredstava i materijala, a ostvaruje maksimalnu korist od onoga što se kreira. Dobro planiranje u kombinaciji s dobrim grafičkim dizajnom osigurava optimalne rezultate.
 • Digitalna štampa >

  Color štampa na PVC foliji, one way vision, na foliji za brendiranje vozila, foliji baneru, translucentnoj foliji, meshu, canvas platnu, roll-up baneru, i na raznim vrstama papira.
 • Sito štampa >

  Sito štampa je tehnika kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Pogodna je za štampu na plastici, drvetu, keramici, staklu, metalu i sličnim podlogama raznih oblika i namjena. Posebnu primjenu nalazi u tekstilnoj industriji za štampu najraznovrsnijih tekstilnih materijala.
 • Plastifikacija >

  Ukoliko u okviru svog posla imate potrebu da trajno zaštitite Vaša dokumenta najbolji način za to je plastifikacija papira. Takođe plastifikacija papira se preporučuje ukoliko želite da Vašim papirima date eleganciju, sjaj i ljepši izgled. Možete se odlučiti za mat ili sjajnu plastifikaciju.
 • Autografika >

  Vaša pokretna reklama. Budite sigurni da će je videti više ljudi od bilo koje stacionarne reklame. Brendiranje svih vrsta vozila. Nudimo cjelokupunu uslugu od grafičke pripreme, štampe do obljepljivanje vozila.
 • Oslikavanje izloga >

  Atraktivan i dekorativan prikaz na staklima izloga. Oslikavanje izloga vršimo u raznim formatima i PVC folijama kao i postavljanje istih.
 • 1
Live betting in bet365 Sport now.

Usluge menu